Ех..

ЦЕ таке якби відкровення.. Я сама незнаю що це... Просто хочеться щось написати ТОБІ. НУ що я можу розказати тобі зараз \...Ось зараз 22.34 17 березня, Субота...грає музика..."Так мало осталось нам..." Бумбокс.. Через два тижні пробне а далі і справжнє ЗНО.. це якось не те щоб лякає..заусмучує..я незнаю як це описати...тр обрати професію...Яку професію ти обрала? Вона тобі подобається? Обіцяй, що ти працюватимеш там де тобі подобається. НІ то йди звідти не роздумуючи...Люби себе, поважай.... А ще я вірю що ти стала впевненішою...якщо ні то виправляй швиденько...НЕ можна на все казати незнаю...мямлити і так далі...
А якщо хтось робить тобі боляче..хоч капельку...саму малость....з чоловічора роду...кинь його. Справді. Або може повернутись і ще раз прочитати книжку "Обещать, не значит жениться!" І це справді так. Я про це говорю і стараюсь виконуваати зараз щоб допомогти тобі хоч якось...Але я б не сказала що у мене сильно виходить...Я нічого не роблю, стараюсь забути, але це все повертається знову і знову.... Дивно так...
Я подивилась фільм "В погоне за счастьем". Я знаю ти знайшла своє маленьке чи велике щастя. Будь щаслива. Ти всього добилась, якщо ні то тримайся, у тебе все вийде ось побачиш.. Ти сильна... Ти незнамна духом, я це знаю. Ти завжди такою була.
Ось ця сумна музика... На такі думки наштовхує. Знаєш що ще хочеться сказати. Не забувай про свою мову. Я знаю ти не забудеш. Можливо це звучить дещо дивно, і дивно що я подумала про це, але справді. Бачучи, що тут робиться зараз, потрібно це сказатии. Ти житимеш у великому місті. Там всі "росіяни", можливо вважають що так крутіше. Але настравді круто любити своє рідне.
Памятаєш, ти обіцяла звозити батьків пожити на березі моря десь в Америці... там де гарно. Зроби це. Ти казала, а це слово. ТИ повинна виконати це. Не забувай. Не стань Ілоною. МОжливо саме із за того що вона казала і не виконала, а ти докажи, і виконай.
Будь ласка, дуже прошу...якщо ти вже знайшла то бережи, а якщо ні то обовязково знайди того хто тебе любитиме, посправжньому. Це так складно. Але це потрібно. Це НАМ потрібно. ПОтрібна підтримка.
Слідкуй за своєю фігурою. Ти красуня я знаю. І залишайся такою, вдосконолюйся, ставай краще. Тоді у тебе все буде.
Ти чудо, я знаю. Мила, соромязлива, будь собою) Я тебе дуже люблю. І чекаю з нетерпінням коли ми зустрінемось) Я знаю ти молодець, люба)


Цілую, твоя Я з минулого)
П.С. Скоро мені 17 років)

22.48год, 17.03.2012)

Письмо из 2012-03-18 в 2023-03-17
jpg (205 kb)

Соседние письма

"Машка*Дотерпелась)))Надеюсь,я тебе отправила)))..." Машке*

"Ну что ж. Привет, выпускница! Вот ты и закончи..." Выпускной.

"Привет, выпускница! Вот мы и закончили школу. ..." ну вот и всё.

"Привет) Так и тянется рука написать что-то вро..." Заголовок письма

"Обовязково зроби це :) Ради себе ж самої) ДУмаю..." Привіт)

"дорогая анна! я надеюсь ты уже съездила с дочер..." ну что же...

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2012-03-18 в 2020-03-27. Привіт)
2. Письмо из 2012-03-18 в 2023-03-17. Ех.. jpg (205 kb)
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК