din trecut pahodu 2

Cu Anul NOU care vine! caroci iti scriu sa nu te felicit, da mai tare sa te intreb cum e acolo? Azi caroci cu mic succes o inceput proiectul Joe Cather, trebuie fotci acolo, asa cred nai pierdut timp cum eu saptamina asta din trecut, da macar teai apropiat de 38, sper ca da, eu ini fiecare zi ini zic ca mine o sa fac tot fara odihna, fara filme si net, doar lectii si sport, si incodata lectii si sport. blin credca mai tare iti stric nastroienia care pahodu si asa e la nivelul 0.
En ini ies din minti, graiesc singur cu mine, tat vad numai negativ. Singur pe mine nii siuda cind mininc dulciuri, nu fac nika toata ziua. Trebuie de uitat inainte da nu sa te gindesti la ceea ceo fost, chiar si daca cieneva sau ceva iti aduce aminte de trecut, uita, gindeste doar la scopul vieti tale, pentru care sal indeplinesti iti trebuie sa treci peste 1000 000 de bariere in urmatorii 5 ani ca minimum. Amuia cind scriem am zamicit ca stam cu spatele indoiet, sper ca timp deo luna cumva moi dezvata macar acasa.
English asta e o mare bataie la cap, n-am idee cum ai dat teza, dar sper ca ghine, dar daca nu, nu chica in depresia sau iti intaresti mai tare complex ca nu pot sa te intelegi cu oamenii maturi cind ajunge timpul de bani. Totusi mini eu nas fac nika, vlad nio scos filme, tatica nas ma cheme pe afara, asa ca ziua e extraordinara pentru cinema. Eu inca is increzut sau mai rapide cred ca CSKA totusi o sa fie pe primu loc. ))) Sa scris asa scrisoare la lui Bernaz precis intre 2 si 5 era nota. Sper ca in noapta asta nas doresti ceea ceai vrut in ultimii 3-4 ani. da eu dordi caatare in asa lucruri nu cred, principalu nu trebuie sa astepti ca singura o sati vie, totusi primu pas fala in net, prin diferite profiluri incearca tot, photoshop si tot ce se poate foloseste numai sa ai una care sa te astepte fiecare intrare a ta in net, si sa discute tat si tu poti so inclei, drept ca asta e mai caracterisic pentru tine. blin eu amu (in trecut) tot ma gindesc cum sa ma eu in mini.

Totusi dupa cum ca intotdeauna vad sfirsitul simestrului cu mare esec si disperare, dar urmatorul o sa te stradui (sper ca oleaca teai schimba spre bine de asta nu scriu la persoana 1) sa fii in TOP-ul clasei dupa toate parametrile.
xtati sper ca zapada este multa, capu tu sa ai de facut incalzire inainte de cachka, Eu afighesc cu cite prostii e inplut capu neu, lucruri inutile, dar cele utile care ini trebuie ca O2 din aer, nu exista la mine, eu ma inadus la fiecare pas.


Письмо из 2010-11-12 в 2010-12-31


Соседние письма

"Привет, милая! Это даже не письмо из прошлого,..." Маруся

"читай, мерзкий человек будущего. т.к. где то че..." opium 13.11.10

"Анечка, я пишу тебе из прошлого - может, ты и п..." ВНЕЗАПНО

"hey jaa... also durch meine liebe freundin kad..." in einem jahr...

"Уиииииии, поздравляю с Новым Годом!!!! Я." С Новым Годом!

"Хеллоу, Китти! Поздравляю с ненаступившим концо..." уиииии

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2010-11-04 в 2012-04-04. din trecut
2. Письмо из 2010-11-12 в 2010-12-31. din trecut pahodu 2
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК