04.03.2014

час рікою пливе...коли ти читатимеш цей лист, то знай, що сьогодні памятний день у нашому з Ромою житті) я уже навчаюсь на 5 курсі, уже 3 дні як працюю у агенстві Карат і радію житттям. Дякуючи Ромі і мамі, я вірю що усе буде класно і я витримаю таке важке навантаження. Я щаслива. У мене є люча безмежно мама, коханий і найчарівніший у світі хлопець. Я кохаю Рому. Це буйне почуття, що колись зародилось у наших серцях з часом набрало стабільності та серйозності. Я його кохаю усім серцем, усією душею. Я просто не уявляю, що його може не стати у моєму житті. Він мій Роман Прекрасний)) я так придумала казати на нього) сьогодні він подарував мені тюльпани...так приємно. раніше не любила отримувати від когось квіти, було якось все одно до них, а зараз радію як мала дитина. Сподіваюсь що ми будемо щасливі разом і про нас зможуть казати: "вони жили довго і щасливо і померли в один день" Я готова розділити з цією людиною своє життя навіть не задумуючись. І чесно кажучи уже чекаю часу, коли ми будемо не просто зустрічатись в гуртожитку чи надворі, а жити разом. Не знаю як Рома, бо мені здається, що серйозність ще лякає його і він хоче нагулятитись як то кажуть, але я цже готова змінити своє життя і створити з ним свою маленьку нову сімю. Хоч я його давно уже вважаю своєю сімєю. Він дуже близький для мене. Кохею просто безмежно. Дуже хочу, щоб він приєднався до робочого класу) і ми зароли гроші, подорожували, мріяли, будували плани на майбутнє і дорослішали разом. надіюсь так і буде. він найкращий. і так буде завжди.





Письмо
из 2014-03-04 в 2014-04-30

Соседние письма

"Привет. Теперь это новое утро, а я обращаюсь к ..." пятое марта

"Ну как ты, Женечка?! Все ли хорошо? Стало легче..." Письмо себе

"Привет, Катерина, как Саша? Как вообще дела? Ты..." Привет.

"Поздравляю себя с 15 Днем Рождения, желаю себе ..." happe

"Привет! Пишу тебе из прошлого, пишу тебе в наст..." Привет из прошлого!

"Мне мне мне раовлвдвжвжвжвжвжв " Мне

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК