за три дні до кінця світу 21.12.2012 :)

ну що, Юля? надіюся, з університету тебе не виганяли, освіту уже здобула. а окрім? що ще отримала ти за ці, надіюся, не марно потрачені 5 років свого нікчемного життя? плекаю великі надії, що ти ще незаміжня, дітей не маєш, за ґратами не сиділа.
пригадаю тобі трохи тебе на першому курсі. ну й дурна ж ти була. пам"ятаєш, Яценюк поставив тобі трійку на твоєму першому екзамені? пам"ятаєш ті сльози, твою характерну на той вік мізантропську ненависть та лють? було, було.. все ж гаразд зараз, еге?
а що було після закінчення школи! яка затяжна депресія у зв"язку з тим, що не поступила у Львів. забула про те, більше не шкодуєш, не проклинаєш свою неньку-доленьку? як би там не було, це вірно.
пам"ятаю, у мене в голові завжди носилася нав"язлива ідея - закарбувати у пам"яті будь-який момент, будьяку мислеформу чи просто що-ндь побачене. не пригадуєш? от коли сидиш, ні про що, власне, не думаєш, а просто зосереджена на якомусь безглуздому предметі. разів сотню так робила, а зараз жодної картинки не пригадую. та й чому я це тобі, поважній 22-літній дівчині, пишу? та бо от не знала, що написати, глянула на світильник у кімнаті тьоті Ані, а там одна лампочка з трьох перегоріла. подумала: "красиво, тр запам"ятати". та й, думаю, поділюся цією безкорисною інформацією з тобою. тобі ж цікаво, правда, читати отаке злегка наркоманське чтиво? на першому курсі університету ти подібне любила.
думаю, чи варто ставити перед собою якісь важливі конкретні завдання, щоб запитати тебе про їх здійснення. страшно, що ти це читаєш та розумієш, що колись була набагато амбітніша, але перетворилася у, власне, нікого.
але ризикнімо. може, тебе це стрепене та змусить подумати.
отже...так. чого я хочу, що у тебе зараз має бути?
думаю, ти мала б уже побувати за кордоном і вільно володіти принаймні двома іноземними мовами. вдалося? якщо ні, то ти воістину невдаха. це, мабуть, основне завдання. бо на першому курсі ти не дуже любила Україну. як зараз справи у неї? досі не взяли у ЄС?
і ти уже врешті-решт стрибнула з парашутом і політала на аеростаті. якщо ні, гайда.
і відвідай своїх старих друзів. Дубася, Катерина, Любомирівна, Ліда, Коневич.. зараз же літо, сходи до них. чи принаймні зателефонуй.
так, я командую :)
знаєш, чому? хоча я щиро вірю, що ти стала дуже самостійною, але страся, бо знаю, що я зараз також часто потрю якогось поштовху в спину.
пригадуєш про наші наполеонівські плани, вирощені ще за часів навчання в школі?
закінчимо університет, потім рік працювати, потім на зароблені гроші поїхати у Рим, Єгипет чи Лондон, повернутися, вийти заміж.. не забувай про це.
та й, мабуть, завершуватиму. а то післязавтра екзамен, пора готуватися, а то моя прокростинація мене колись погубить :)
щиро вірю, що ти все-таки читаєш це. вірю, що мені не прийдеться створювати нову поштову скриньку, що укр.нет не зітреться з лиця землі)
я уявляю твої емоції, як тобі зараз читати цей лист з минулого. все-таки трохи ж я тебе знаю :)
ех, як же мені хотілося б зараз відправити тобі його, а через декілька хвилин отримати одразу ж відповідь від тебе. шкоді, що я живу не в епоху подорожей у часі. та й ти, мабуть, також.
лови привіт з минулого, Юлечко :)

Письмо из 2012-12-18 в 2017-07-01


Соседние письма

" Привет тебе, человек))Вот хочу поинтересовать..." Как прошел К.С.??

" Привет тебе, человек))Вот хочу поинтересовать..." Как прошел К.С.??

"Привет,Лера!ну как тебе.сегодня Дима с Боженой ..." Пиздец вещает

"ну що, Юля? надіюся, з університету тебе не виг..." за три дні до кінця світу 21.12.2012 :)

"38 дней прошло, с того момента как я последний ..." Любимому ЧеловеЧекУ

"38 дней прошло, с того момента как я последний ..." Любимому ЧеловеЧекУ

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2012-12-18 в 2017-07-01. за три дні до кінця світу 21.12.2012 :)
2. Письмо из 2012-12-18 в 2017-07-01. за три дні до кінця світу 21.12.2012 :)
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК