ЛИСТ У МАЙБУТНЄ ВІД МЕНЕ

Привіт, майбутня я! Пишу тобі з минулого. Зараз ранок 31 грудня 2020 року. Я сиджу зараз і пишу цього листа, замість того, щоб збиратись на роботу. Цей рік видався нелегким для мене. Було багато поганих речей, таких як невдалі побачення, зайва вага, проблеми на роботі та інші. Та разом з тим, багато хорошого сталося за цей рік. Всі проблеми на роботі я подолала і знайшла там справді хороших друзів. Незважаючи на те, скільки я важу, під кінець року я навчилась по-справжньому любити себе та приймати своє тіло, яким би воно не було. А невдалі побачення — це завжди досвід. Спочатку я думала, що зі мною щось не так, та потім зрозуміла, що просто потрібно почекати, і одного дня та сама людина ввійде в моє життя. Цього року збулась моя найбільша мрія — я зробила операцію і відновила зір. Ну що ж, підсумки року підведені, тому далі будуть плани:)
Почнемо з мрій. Перш за все, хочеться, щоб світ повернувся до нормального житя — щоб вірус зник, а ми могли забути про маски та дистанцію. Сподіваюсь, що у 2021 я вже точно побуваю на виступах Twenty one pilots та LP. Безмежно хочу побачити їх наживо та пережити неймовірні емоції. Я б загадала зароти багато грошей, але, як показує практика, вони від мене дуже швидко втікають:) Все-таки гроші це не найголовніше. Також дуже хотілось би врешті отримати фігуру своєї мрії, тому ціль схуднути до 49 кг залишається на 2021 рік. Окрім того, хочеться знайти щось, що буде додаваи мені яскравих емоцій в житті, тобто якесь хобі. Хай це буде кулінарія, танці, читання чи фотографія — головне, щоб це приносило мені задоволення. Велику частину мого життя зараз займає робота. Не можу повірити, що я нарешті знайшла роботу, яку люблю. Та я не впевнена, що бачу в цій роботі своє майбутнє. Можливо, мені варто піти в розумову сферу, а можливо, потрібно спробувати піти далі по кар'єрних сходах. Не знаю, як там все складеться, та головне, щоб робота робила тебе щасливою. Я розумію, що мені дуже пощастило мати таких хороших друзів та сім'ю, і надзвичайно це ціную. Та все ж, інколи так не вистачає ще когось — того, хто буде допомагати і підтримувати в будь-який час, того, хто любитиме мене, і кого безмежно любитиму я. Тож в наступному році я просто таки повинна почати з кимось зустрічатися. Ледве не забула про навчання. Воно в мене цього року було чи не на останньому місці, адже дуже не вистачало мотивації. І я зараз не про навчання в інституті, а про самоосвіту. Наступного року я маю взяти себе в руки і почати серйозно займатися вивченням мов, хай навіть я поки не планую зв'язувати з цим свою майбутню професію.
Ну і в кінці я хочу написати кілька правил. Ці правила важливіші за будь-які цілі, тому їх я стовідсотково повинна виконати:
1.Не слухай нікого окрім себе.
2. Іди за своєю метою через будь-які перешкоди (я знаю, якщо треба, ти підеш по головах).
3. Роби тільки те, що хочеш ти. Якщо тобі щось не подобається - покинь це і навіть не оглядуйся.
4. Завжди став свої інтереси вище чиїхось.
5. Люби себе і люби всіх навколо.
6. Не дай нікому себе зламати.
7. Бережи своє добре серце.
8. Покажи усім і самій собі, на що ти здатна.
9. Живи вільно.
10. Люби себе.
Цілей і планів у мене багато, так відразу всього й не згадаєш. Звичайно, за цілий рік ще багато чого кардинально зміниться і, можливо, все буде геть не так, як я собі задумала, та головне в 2021 році - бути щасливою...



Письмо
из 2020-12-31 в 2021-12-31

Соседние письма

"хэй, кеша. как поживаешь? искренне надеюсь на т..." на день рождения самому важному человеку в моей жизни.

"Дорогая Саша, с наступающим 2022 годом. Я пишу ..." твое письмо от 31.12.2020

"Я так рада писать тебе 🤗 Я тебя люблю дорогая м..." Привет крошка 😇

"Хей, как видишь, я все ещё так здороваюсь) Ну ч..." Письмо в будущее;)

"Ну приветик будущая я, надеюсь 2021 был не таки..." Письмо в будущее

"Привет Артём. Пишу тебе из прошлого. У нас зако..." Привет из 31 декабря 2020 года

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК