Доброго дня шановний "Пітушара"!

Ти чого читаєш моє повідомлення? Я його написав ще 02.01.2020 ! Прикольно, правда? Юрка на цей час є вдома. Мати i бабуся надворі, батько теж. Погода не дуже, як для зими (снігу майже не має, температура +4°). Але я думаю що вже в Україні не помірний клімат, а тропічний. Мені зараз 12 років, я на зимніх канікулах, в мене нежить, ноги холодні, слухаю свою музику в SoundCloud "EXAMPLE-CHANGED THE WAY YOU KISS ME (MIKE CANDYS REMIX)". Я поїв торішній салат (шутка за 300) попив чаю з тортом, але мама казала, що його треба лишити. Піду можливо зараз до себе в кімнату пограю в Assassin's Creed I, або в щось інше. Я вже грав в неї, але видалив. Але вчора я її знову встановив, тому що зрозумів, що таке Хрестові походи. Поточний час коли я пишу ці слова 13:21. Я не отримав подарунок на Новий рік! Юрка сидить в Instagram'i дивиться пріколи свої. Юрка питає: "А там комп'ютер включений?" я кажу: "Ага".Юрка сидить в Badoo. Батько їде в магазин по пиво 13:28. Мати прийшла до хати. SKYRIM крута гра! Зеленський крутий президент. Газ по 6.16 грн. Світло 1.68 грн. Роїчка Валька на місці (кицька) Пушинка вже давно пропала ми за нею не сумуємо (кіт). Сьогодні маму питали як там Пушинка?!?!!! Мама каже: "Дооообре!!!!" насправді ми збрехали "То не Пушинка а цілий пУх.". В мами питають "Миші хотьь ловить!?!!?!" а мама каже "Да шооось там лооооовить!!!!!!". Кубік в поламаній буді. Свиню Скатіняку вже закололи. Можливо ця свиня буде остання в роду. Борис і Борюся(Бориска - я не знаю чи то півень чи то курка) ходять разом. Я в сьомому класі а Юрка на п'ятому курсі.
Кінець.
Фініта.
The End.



Письмо
из 2020-01-02 в 2030-06-27

Соседние письма

"Я сижу 2 января дома, на путейской. Артём рядом..." Привет будущая я

"Сегодня 31 декабря 2020 года. Почти год назад..." Привет, малышка)

"Здравствуй, Яна. Снова пишу такое письмо, как..." кискам пис

"ехника безопасности написания письма. 1) В пер..." письмо

"Мне очень интересно, как у тебя дела. Очень жал..." С Днём Рождения, Лучик!

"Решил написать тебе из далёкого прошлого, из пе..." Пишу из 01.01.2020

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК