Настанови з минулого

Привіт! З дня,коли я тобі,тобто собі, написала цей лист пройшло 2 роки. Якщо в тебе є доступ до інтернету і ти читаєш його-вже добре!Отже,над твоєю головою є дах,а в зубах-інтернетівський кабель. Значить в тебе є можливість читати,а разом з тим - жити.На дворі 2 лютого 2012 року.Я налаштувала дату,щоб лист прийшов в день твого двадцятого Дня народження. Ну,тобто мого...Але,буду звертатись до тебе,як до іншої особи,все ж ти-це майбутня я-ще поки чужа і геть невідома мені особа.
Я сподіваюсь, що ти щаслива...Ти любиш когось?.. Зараз я люблю, ти мабуть вже не достовірно пам'ятаєш тих почуттів,їх сили...саме до Ігоря. Хоча,пишучи текст листа,сподіваюсь,що це не так. Більш за все я бажаю,щоб майбутня я була з ним-найщасливіша і найкоханіша. В колонках б'є дощ:мама не дозволяє вмикати музику,у нас траур...Сьогодні рівно тиждень,як з нами немає дядька Колі-татового брата. Згадуй час від часу тих,кого вже немає з нами. Цінуй своїх близьких людей. Я теперішня досить часто забувалась це робити.
Ким ти стала? Тобі подобається твоє життя?Коли ти була маленькою, в тобі існувала купа принципів і амбіцій щодо твого майбутнього. Сподіваюсь,ти хоч трохи їх застосовуєш.
Не забувай про те,що означає твоє ім'я.Досягай у всьому перемоги.Доводь все до кінця. І не бійся народжувати дітей-ти ж так хочеш бути мамою!
Не розмінюйся на дрібнички,слідкуй за своєю фігурою!І ееей,не їж після шостої,заради Бога!.. Приділяй увагу племінникам,думаю,до того часу їх стане ще більше :) Не сварись з сестрами!Навчись не просто чути,але і слухати їх...Не псуй нервів мамі-вона ніколи не хотіла зла тобі.Цінуй і бережи батьків!Вони в тебе найкращі,дякуючи таткові в тебе непогане почуття гумору! Не фарбуйся як шльондра.Ну,я і зараз так не роблю,але хто-зна,що тобі стрелить через два роки,в мене ж на руці браслет з надписом "Reckless+"...До речі,це робота рук того,хто,я певна, змусить і зараз битись твоє серце сильніше.Я була б рада,якби він сидів поруч,коли ти читатимеш це. Даю гарантію-якщо він там,він ще раз прозріє від тебе :) Ну,від мене точніше! Від нас!...А якщо його немає-посміхнись тому щастю,яке він дарував тобі лише однією своєю присутністю,словом,дотиком,посмішкою...
Не тримай зла на людей.Навчись стримувати свої емоції,я над цим працюю вже зараз,тому,надіюсь,що хоч якісь плоди за цей період часу з'являться. Будь трошки відкритішою світу,але не втрачай себе. Не бійся бути враженою, сміятись на всю, відриватись перед дзеркалом,як остання шльондра-суперстар (це вголос не читай). Слухай хорошу музику і не дивись серіалів!!!Ну,окрім тих моментів,коли мама просить скласти їй компанію.



Шукай себе.І забудь про пошуки сенсу життя:за цим заняттям ти втрачаєш свій час тут. Та штука колись дасть про себе знати сама.


Люби-у тому вся ти!І,будь ласка,відсвяткуй своє День народження,ти ж не собака!!!




Цілую свою майбутню Reckless!Не забувай,ти сказала йому,що ти нею будеш завжди! Тримай слово!І з Днем народження,дорога Я!..





Письмо из 2012-02-03 в 2014-02-21


Соседние письма

"Привет чувак!) это я,Асиф)я как бы из прошлого..." Привеееет!!)))

"привет любимая Дианочка** сегодня тебе 20 лет**..." Дианочке **

"Привет,чувак))это Асиф)я как бы из прошлого) р..." привет ,чувак)

"Привет, Гошан)Это письмо из прошлого. Я пишу ег..." Это твоя Настя

"Давай,Лама,давай! Ну,привет.Пройдет уже немало..." Расскажи мне.

"Прости, мне только что Люба написала что у тебя..." Лююдаа

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК