La mulți ani 2021

Salut Crispin ce mai faci? Cum la tine? Îți scriu aceasta scrisoare din trecut , ca să fiu mai concret de pe 3 ianuarie 2019 din Sankt-Petersburg, mâine dimineață am autobusul înapoi la Chisinau.Vacanta continua mai departe , sper că ai avut o vacanta frumoasa și de vara tot. Pe 7 pleci acasă , succes acolo că chiar o să ai nevoie. Pe 13 incepi sesiunea la Univer și la colegiu. Anul 2019 a fost cel mai frumos dar și cel mai complicat an din viața ta. Ai avut dofiga de-a relații , declarații de dragoste, complimente, prieteni adevărați și nu prea.Alcool, țigări, sex, nopți albe. Ai inceput sa fumezi. Ai fost la discoteca aproape în fiecare saptamina. Ai fost la mare in Odessa, in Iași, in Russia.aj intrat la univer,. Ai lucrat ca operator și că animator la Planeta clounela. Ai iubit atât de tare și ai suferit atât de mult...Ai crezut că ți-ai găsit dragostea adevărată de câteva ori apoi ai pierduți pentru totdeauna. Ai plans nopți intregi apoi după ce plângeai îți ștergeai lacrimile și peste 2 minute ieseai din casă cu zâmbetul pe buze.Finalul anului a fost chiar de-a pula .Tot finalul. Dar ai trecut peste pentru că ești puternic. Eu inca mai cred in tine.Cu familia mai vorbești?Dar cu oaia de Paulina? In trecut nu ești în cele mai bune relații cu ei, nustiu ce va fi peste un dar tu deja știi.Spune-mi totul e bine? Hahahhaah nu ai cum sa îmi spui. Acum ska uite la mine daca in pzdm ai avut un an de căcat te pizdesc. Ai 2020 de ani bl, ia-ți viața în mâini și fa ceva cu ea.sper că ai primit permisul și că toate scopurile tale semnate cu sânge au fost îndeplinite.
La mulți ani, sărbători fericite alaturi pe persoanele dragi daca nu ești singur. Dacă ești singur hahahahahah radete e super. Nu uita sa îmi scrii o scrisoare pentru anul viitor. Te iubesc .



Письмо
из 2020-01-03 в 2020-12-31

Соседние письма

"Привет, хотел написать с нг на день рождения, н..." Письмо из прошлого 6.0)))))

"Привіт, як справи? Я зараз лягаю спати, тому ме..." Привітик, чмиряка)

"hi friend sorry it’s me again gitem arden ere..." again me

"Здравствуй, Яна. Снова пишу такое письмо, как..." кискам пис

"Сегодня 31 декабря 2020 года. Почти год назад..." Привет, малышка)

"Я сижу 2 января дома, на путейской. Артём рядом..." Привет будущая я

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК